Incredulidad y el hombre a la luna

Huesca -  Ribagorza -  Valle de Bardají -  Llert

Ferro Molés, Emilio.
Idioma de la entrevista: Castellano

Transcripción / comentario

"Ay, yo, cuan van subí a la luna –Emilio ríe– yo no me lo creyeba. Y aquí había uno que, que deciba, cuan feba mucho aire: "Ya han llegau a la lluna y ya… viene todo el aire d'allí, y tendré que puyá yo con as burras unas chapas pa tapá el forau, si no el aire no parará. Ixo habíamos dicho por aquí. Pero bueno… No sé,  yo cuasi no me lo creyeba  porque es una cosa imposible. Ahora sí que se lo crei uno porque veis los adelantos que hay, pero antes ya no te lo creyebas ixo, porque yera muy imposible. Sí."